O Nas

O NAS

Družba BAPA d.o.o. je druga generacija družinske družbe s sedežem njene uprave v Velenju. Zaposlujemo preko 300 delavcev. Usposobljeni smo za izvedbo nizkih in visokih gradenj, ter specializiranih delih nizkih gradenj (predori). Posedujemo vsa ustrezna potrdila in potrebne registracije pri institucijah za opravljanje naše dejavnosti. Kot odraz našega trdega dela govori tudi leta 2017 prejeto “Priznanje izvajalcev del” s strani zvezne vlade v Belgiji (Erkenning van aannemers van werken, Getuigschrift van erkenning).

Naša usposobljenost, strokovnost in dolgoletne izkušnje, se zrcalijo v kakovostni izvedbi vsakega projekta, katerega se lotimo. Sodelujemo z vodilnimi družbami/ naročniki tako v Sloveniji kot tudi v tujini. Smo zanesljiva in zaupanja vredna družba, kar se kaže v vnovičnih naročilih strank, ki so z našim delom in poslovanjem izredno zadovoljne.

Imamo visoko podjetniško in tehnično usposobljen kader, ki je pri svojem delu izredno motiviran. Naši vodilni delavci govorijo tuje jezike kot so nemščina, angleščina, nizozemščina in francoščina. Prilagajamo se v vseh korakih izvajanja naročil, ter skupaj z naročniki iščemo inovativne in fleksibilne rešitve za dosego skupnega cilja.

S povezovanjem strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj, trdno stojimo na gradbenem trgu in se skupaj z vami razvijamo v še boljšo družbo, ki bo lahko ponudila vedno več.

 

 

Potrebujete kakovostnega graditelja za vaš projekt?