OPIS PROJEKTA

Post X zagotavlja energetsko učinkovite pisarne v mansardnem slogu in elegantna skupna območja. Nahajajo se na križišču obvoznice Antwerpen, ti prostori pa so na voljo na priročni lokaciji, ki je lahko dostopna z avtomobilom, avtobusom, vlakom ali kolesom. Tisti, ki si želijo javnega prevoza, lahko hitro odpeljejo do železniške postaje Berchem-Antwerpen prek priročnega mostu za pešce, do avtobusne postaje pa je preprostih pet minut hoje. Kolesarji bodo uživali v varnem parkiranju za kolesa in po novi poti, ki povezuje Antwerpen in Mercelen. Čeprav je belgijsko drugo mesto izjemno prijazno za pešce, bodo vozniki avtomobilov imeli na voljo veliko javnih parkirnih mest.

V Berchemu je tudi največji novi poslovni park v Antwerpnu, kjer lahko več kot 100.000 lokalnih delavcev in prebivalcev izkoristi številne lokalne ugodnosti. Sama stavba ima fitnes, supermarket in hotel. Vse našteto, kot tudi priročno mesto, zagotavlja fantastično delovno okolje, ki ljudem ponuja možnost kombiniranja dela in prostega časa z lahkoto.

PODROBNOSTI

Kategorija:
Naročnik:Besix
Lokacija:Belgija, Berchem
Površina:130.000 m2
Leto gradnje:junij 2015 - maj 2018